ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ:
210 66 26 055
210 60 21 749
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
0 προιόντα
Δείτε το καλάθι

Η εταιρεία

Το Schoolbox είναι μία καινούργια, σύγχρονη ιδέα στον χώρο των σχολικών ειδών και ειδών γραφείου.

Δημιουργήθηκε από ανθρώπους με κέφι έχοντας ως κύριο στόχο την υψηλή παροχή υπηρεσιών σε συνδυασμό με την εξαιρετική σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής.
Έτσι ο γονιός μπορεί να προσφέρει στο παιδί του όλα τα απαραίτητα για τη φοίτηση και πρόοδό του σχολικά είδη, σε πραγματικά προσιτές τιμές και παράλληλα να γλυτώσει πολύτιμο χρόνο, εξασφαλίζοντας συγχρόνως την απαιτούμενη ποιότητα υλικών. 

Παράλληλα, λειτουργώντας με αίσθημα ευθύνης κι εναρμονιζόμενοι με τις ιδέες μιας σύγχρονης κοινωνικής αντίληψης,
έχουμε δημιουργήσει ειδικές προσφορές, παρέχοντας προνομιακές τιμές και πακέτα δώρων για σχολεία και συλλόγους που επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί μας.

Για τους επαγγελματίες,το τμήμα 'OFFICE'' καλύπτει με αμεσότητα και επαγγελματισμό τις ανάγκες σας σε γραφική ύλη και λοιπά αναλώσιμα προιόντα, εξασφαλίζοντας έτσι, μέσα από μία μεγάλη γκάμα ποιοτικών προιόντων, την σωστή και ασφαλή λειτουργία της επιχείρησής σας.Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του TheSchoolBox και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

x

Το προϊόν προστέθηκε
στο καλάθι σας