ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ:
210 66 26 055
210 60 21 749
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
0 προιόντα
Δείτε το καλάθι

Όροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ E-SHOP www.theschoolbox.gr

Η ιστοσελίδα theschoolbox.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας ΠΑΡΑΜΥΘΗΣ ΚΩΝ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ (Α.Φ.Μ. 076959655 ΔΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ), που εδρεύει στο ΚΟΡΩΠΙ οδός ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 115 ΤΘ 7561,ΤΚ 19400. Τηλ. 2106626055 - 2106021749

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Κατά την συναλλαγή σας με το ηλεκτρονικό κατάστημα theschoolbox.gr θα σας ζητηθούν κάποια προσωπικά στοιχεία για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Τα στοιχεία αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.). Σε περίπτωση αγοράς με πιστωτική κάρτα τα στοιχεία της, γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας, ημερομηνία λήξης) και ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από τη βάση μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η εταιρία αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας.

 

ΕΙΔΗ

Τα προϊόντα που πωλούνται στην ιστοσελίδα theschoolbox.gr έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια έτσι ώστε να είναι ασφαλή όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά και για το σύνολο των καταναλωτών που τα χρησιμοποιούν. Τηρούν υψηλές προδιαγραφές και εναρμονίζονται με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Για την εξυπηρέτηση του ο πελάτης μπορεί να ολοκληρώσει την παραγγελία του με τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:


- Αντικαταβολή με την παράδοση των προϊόντων. Το κόστος αντικαταβολής είναι 1,80 ευρώ.

- Με κατάθεση στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:


EUROBANK 026.0460.51.0200201444   IBAN:GR0902604600000510200201444.


ALPHA BANK  IBAN:GR9601401090109002101187638

 

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΚΟΣΤΟΣ

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών με εταιρεία courier, μεταφορική ή με ιδία μέσα.

Εαν το σημείο αποστολής δεν υποστηρίζεται από τις υπηρεσίες της εταιρείας, τότε θα ειδοποιηθείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το ταχυδρομείο της περιοχής σας.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος η εταιρία θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω e mail.

Το κόστος αποστολής για παραγγελίες με αντικαταβολή εντός Αττικής, ανέρχεται στο ποσό των 3,50 ευρώ για βάρος έως 3 kg - βάσει ογκομέτρησης.

Σε περίπτωση που η ογκομέτρηση υπερβεί το όριο αυτό, θα υπάρξει ενημέρωση από την εταιρεία για το τελικό κόστος αποστολής πριν αυτή πραγματοποιηθεί.

Έξτρα χρέωση εντός Αττικής ανά kg : 0,85€ 

Το κόστος αποστολής για παραγγελίες με αντικαταβολή στην υπόλοιπη Ελλάδα, ανέρχεται στο ποσό των 4,50 ευρώ για βάρος έως 3 kg – βάσει ογκομέτρησης.

Σε περίπτωση που η ογκομέτρηση υπερβεί το όριο αυτό, θα υπάρξει ενημέρωση από την εταιρεία για το τελικό κόστος αποστολής πριν αυτή πραγματοποιηθεί.
Έξτρα χρέωση για την υπόλοιπη Ελλάδα ανά kg: 1,00€ 

  

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του στέλνοντας mail στο info@theschoolbox.gr ή καλώντας τηλεφωνικά στο 210 6626055 μέχρι την στιγμή που θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά αυτού του χρονικού ορίου η ακύρωση δεν θα γίνεται δεκτή.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 3 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ.).

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε μέσω του theschoolbox.gr η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: οδός ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 115 ,ΤΚ 19400, Κορωπί.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

 

ΔΙΑΦΟΡΑ

1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω email, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

2. Ευθύνη: Η εταιρία δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες της. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής εντός 3 εργάσιμων ημερών.

3. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.theschoolbox.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του TheSchoolBox και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

x

Το προϊόν προστέθηκε
στο καλάθι σας